Шелна со гума М8/М10 200 мм

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 7″
ММ 197-219

Шифра на производ:   5906 Категории: ,

359ден

Опис

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 7″
ММ 197-219