Сет корито за кондензат со греач 945х548х158 mm

set-korito-za-kondenzat-so-greač-945x548x158-mm

Шифра на производ:   9898-067-08 Категории: ,

13,612ден

Опис

set-korito-za-kondenzat-so-greač-945x548x158-mm