Сифон кујнски мијалник полипропилен телескопски 90 со приклучок за машина 6/4

Сифон кујнски мијалник полипропилен телескопски 90 со приклучок за машина 6/4
Шифра на производ:   150O Категории: , , ,

807ден

Опис

Сифон кујнски мијалник полипропилен телескопски 90 со приклучок за машина 6/4