Сифон кујнски полипропиенски со приклучок за машина 6/4 Д 40

Сифон кујнски полипропиенски со приклучок за машина 6/4 Д 40

Шифра на производ:   12611240 Категории: , , ,

376ден

Опис

Сифон кујнски полипропиенски со приклучок за машина 6/4 Д 40