Сифон за бања Виега – Advantix

Advantix-Сифон за бања

Опрема
Решетка 100×100 mm, прилагодлива висина, може да се врти, рамка од синтетички материјал, приклучок, решетка од не’рѓосувачки челик 1.4301, заптивна прирабница, сифон, може да се извади, влез DN40, одводна цевка со топчест спој

Технички податоци
висина на стоп вода 30 mm
класа на носивост K = 300 kg
дренажен ефект при ретардација на висина од 10 mm 0,4 l/s
дренажен ефект при ретардација на висина од 20 mm 0,6 l/s
дренажен ефект според DIN EN 1253

Шифра на производ:   557119 Категории: , ,

1,560ден

Опис

Advantix-Сифон за бања

Опрема
Решетка 100×100 mm, прилагодлива висина, може да се врти, рамка од синтетички материјал, приклучок, решетка од не’рѓосувачки челик 1.4301, заптивна прирабница, сифон, може да се извади, влез DN40, одводна цевка со топчест спој

Технички податоци
висина на стоп вода 30 mm
класа на носивост K = 300 kg
дренажен ефект при ретардација на висина од 10 mm 0,4 l/s
дренажен ефект при ретардација на висина од 20 mm 0,6 l/s
дренажен ефект според DIN EN 1253