Сифон за умивалник полипропилен Типо 5/4 – 1 30 см

Сифон за умивалник полипропилен Типо 5/4 – 1 30 см

Шифра на производ:   35032 Категории: , , ,

385ден

Опис

Сифон за умивалник полипропилен Типо 5/4 – 1 30 см