Славина за воздух 1/2 рачна Калефи

5055

Мануелна славина за потис на воздух за топлиноизменувачи.

Опис:

Мануелна славина за потис на воздух
за топлиноизменувачи.
Гумена заптивка.
Заштитено со галванизација(хромирано).
Затварач од Бел (POM) ПолиОксиМетилен.
PTFE заптивање на навојот.
P max: 10 bar.
T max: 90°C.

Шифра на производ:   505541 Категории: ,

182ден

Опис

5055

Мануелна славина за потис на воздух за топлиноизменувачи.

Опис:

Мануелна славина за потис на воздух
за топлиноизменувачи.
Гумена заптивка.
Заштитено со галванизација(хромирано).
Затварач од Бел (POM) ПолиОксиМетилен.
PTFE заптивање на навојот.
P max: 10 bar.
T max: 90°C.