Сончев Колектор Призма 2.0

 

Сончев Колектор Призма 2.0

Иновативен и паметен

Prisma е иновативен колектор со рамна плоча патентиран од производителот . Производителот воведува во соларната термална индустрија уникатен полимерен материјал, првенствено познат и користен во автомобилската индустрија. Овој материјал, нанесен во куќиштето на колекторот, ја зајакнува неговата композитна структура, постигнува апсолутна заштита од влажност и нуди совршена завршна обработка.

Prisma е паметниот избор за додавање вредност на вашата соларна термална инсталација!!

Брзи факти

Севкупно повисок квалитет на производството

Зголемена цврстина и издржливост

Совршено запечатување против влажност

Врвни енергетски перформанси

Неспоредлив финиш (чист изглед)

L/W/H 1625/1235/85 mm

 

 

16,362ден

Опис

 

Сончев Колектор Призма 2.0

Иновативен и паметен

Prisma е иновативен колектор со рамна плоча патентиран од производителот . Производителот воведува во соларната термална индустрија уникатен полимерен материјал, првенствено познат и користен во автомобилската индустрија. Овој материјал, нанесен во куќиштето на колекторот, ја зајакнува неговата композитна структура, постигнува апсолутна заштита од влажност и нуди совршена завршна обработка.

Prisma е паметниот избор за додавање вредност на вашата соларна термална инсталација!!

Брзи факти

Севкупно повисок квалитет на производството

Зголемена цврстина и издржливост

Совршено запечатување против влажност

Врвни енергетски перформанси

Неспоредлив финиш (чист изглед)

L/W/H 1625/1235/85 mm