Сончев Колектор Призма 2.5

 

Сончев Колектор Призма 2.5

Иновативен и паметен

Prisma е иновативен колектор со рамна плоча патентиран од производителот . Производителот воведува во соларната термална индустрија  уникатен полимерен материјал, првенствено познат и користен во автомобилската индустрија. Овој материјал, нанесен во куќиштето на колекторот, ја зајакнува неговата композитна структура, постигнува апсолутна заштита од влажност и нуди совршена завршна обработка.

Prisma е паметниот избор за додавање вредност на вашата соларна термална инсталација!!

Брзи факти

Севкупно повисок квалитет на производството

Зголемена цврстина и издржливост

Совршено запечатување против влажност

Врвни енергетски перформанси

Неспоредлив финиш (чист изглед)

L/W/H 2020/1235/85 mm

 

 

19,950ден

Достапно по нарачка

Опис

 

Сончев Колектор Призма 2.5

Иновативен и паметен

Prisma е иновативен колектор со рамна плоча патентиран од производителот . Производителот воведува во соларната термална индустрија  уникатен полимерен материјал, првенствено познат и користен во автомобилската индустрија. Овој материјал, нанесен во куќиштето на колекторот, ја зајакнува неговата композитна структура, постигнува апсолутна заштита од влажност и нуди совршена завршна обработка.

Prisma е паметниот избор за додавање вредност на вашата соларна термална инсталација!!

Брзи факти

Севкупно повисок квалитет на производството

Зголемена цврстина и издржливост

Совршено запечатување против влажност

Врвни енергетски перформанси

Неспоредлив финиш (чист изглед)

L/W/H 2020/1235/85 mm