Спојка за Инокс флекс солар Кас 16-3/4 м

Спојка за Инокс флекс солар Кас 16-3/4 м

Шифра на производ:   35015 Категории: , ,

385ден

Опис

Спојка за Инокс флекс солар Кас 16-3/4 м