Шпорет котел на цврсто гориво Super Nova

Шпорет котел на цврсто гориво Super Nova 29 KW ( 25 kw + 4 kw)

• Систем за чистење  со навалување
• Полуавтоматска 1-ва воздушна контрола
• Рачна втора контрола на воздухот за согорување
• Безбедносен вентил
• Готвење на горната маса
• Поглед на каминот
• Предно и горно полнење
• Систем за греење
• Разменувач на топла вода (опционално)
• Дрво, брикети и согорување јаглен

Вградена циркулациона пумпа и термостат дигитален.

димензии ш/д/в  650 x 745 x 1146 мм

 

Шифра на производ:   32579 Категории: , ,

90,052ден

Опис

Шпорет котел на цврсто гориво Super Nova 29 KW ( 25 kw + 4 kw)

• Систем за чистење  со навалување
• Полуавтоматска 1-ва воздушна контрола
• Рачна втора контрола на воздухот за согорување
• Безбедносен вентил
• Готвење на горната маса
• Поглед на каминот
• Предно и горно полнење
• Систем за греење
• Разменувач на топла вода (опционално)
• Дрво, брикети и согорување јаглен

Вградена циркулациона пумпа и термостат дигитален.

димензии ш/д/в  650 x 745 x 1146 мм