Штопна пластична 1/2 црвена

Штопна пластична 1/2 црвена

– Приклучок за тестирање на истекување 1/2

Монтажни елементи за ѕидни и подни системи.

Дијаметарот на штопната е 1/2″

Вкупната должина на приклучокот е 80 mm

Шифра на производ:   7-0120-020-01-03 Категории: , , ,

25ден

Опис

Штопна пластична 1/2 црвена

– Приклучок за тестирање на истекување 1/2

Монтажни елементи за ѕидни и подни системи.

Дијаметарот на штопната е 1/2″

Вкупната должина на приклучокот е 80 mm