Тади дигитален собен термостат

Tadi-digitalen-soben-termostat
Уредот може да се користи и во системите за греење и ладење, а се карактеризира со широк екран со позадинско осветлување за визуелизација на сите функционални индикации и откриената собна температура.
Шифра на производ:   TAD02M001SE Категории: , ,

2,550ден

Опис

Tadi-digitalen-soben-termostat
Уредот може да се користи и во системите за греење и ладење, а се карактеризира со широк екран со позадинско осветлување за визуелизација на сите функционални индикации и откриената собна температура.