Такер

Такер – уред за брзо прицврстување на цевки за подно греење во стиропор плочи со зачукување на прицврстувачките штипки во изолациониот слој од полистирен / плоча за подно греење. Има удобна рачка и соодветна должина што ви овозможува да работите во правилна исправена положба, што резултира со висока удобност при работа.

Уредот има соодветен систем за прилагодување кој ги штити штипките од паѓање и ви овозможува да ја поставите силата на раката што се враќа во основната положба.

8,863ден

Опис

Такер – уред за брзо прицврстување на цевки за подно греење во стиропор плочи со зачукување на прицврстувачките штипки во изолациониот слој од полистирен / плоча за подно греење. Има удобна рачка и соодветна должина што ви овозможува да работите во правилна исправена положба, што резултира со висока удобност при работа.

Уредот има соодветен систем за прилагодување кој ги штити штипките од паѓање и ви овозможува да ја поставите силата на раката што се враќа во основната положба.