Термоманометар 80 1/2 0-4 бар 20-120 Т-метер радиал Прав

Термоманометар 80 1/2 0-4 бар 20-120 Т-метер радиал

притисок 0-4 бар

опсег на температура 0-120 C

Приклучок 1/2″

685ден

Опис

Термоманометар 80 1/2 0-4 бар 20-120 Т-метер радиал

притисок 0-4 бар

опсег на температура 0-120 C

Приклучок 1/2″