Термометар прав 80 0-120 1/2

Терметар 80 1/2 0-120 Т-метер прав

опсег на температура 0-120 C

Приклучок 1/2″

Шифра на производ:   46541T Категорија:

893ден

Опис

Терметар 80 1/2 0-120 Т-метер прав

опсег на температура 0-120 C

Приклучок 1/2″