Термосифонски соларен систем Призма 160л / 2m2

Иновативен термосифонски систем Prisma 160л

Направете паметен избор и уживајте во одлични перформанси и висока заштеда на енергија!

Prisma®  е иновативен систем кој се издвојува по својата технологија и производствени квалитети.

Сончевиот колекторот Prisma со високи стандарди и  перформанси ,со вграден резервоар за топла вода што има импресивна издржливост,и  обезбедува доволно топла вода!

Што го прави иновативен?

Полимерниот материјал Colofast® (BASF®) што се користи во неговото производство; прво светско достигнување.

Каде се применува Colofast® материјалот до денес?

Се користи од најголемите производители на автомобили во светот за производство на подвижни покриви за автомобили.

 

Кои се неговите карактеристики и каква вредност има сончевиот колектор Prisma®?

-Совршено спојување  на стакло и метал, што го прави идеален со нивно силно поврзување

-Голема торзиона ригидност и, според тоа, робусност низ целата структура

-Апсолутна хидроизолација

-Совршена завршница

52,113ден

Опис

Иновативен термосифонски систем Prisma 160л

Направете паметен избор и уживајте во одлични перформанси и висока заштеда на енергија!

Prisma®  е иновативен систем кој се издвојува по својата технологија и производствени квалитети.

Сончевиот колекторот Prisma со високи стандарди и  перформанси ,со вграден резервоар за топла вода што има импресивна издржливост,и  обезбедува доволно топла вода!

Што го прави иновативен?

Полимерниот материјал Colofast® (BASF®) што се користи во неговото производство; прво светско достигнување.

Каде се применува Colofast® материјалот до денес?

Се користи од најголемите производители на автомобили во светот за производство на подвижни покриви за автомобили.

 

Кои се неговите карактеристики и каква вредност има сончевиот колектор Prisma®?

-Совршено спојување  на стакло и метал, што го прави идеален со нивно силно поврзување

-Голема торзиона ригидност и, според тоа, робусност низ целата структура

-Апсолутна хидроизолација

-Совршена завршница