Термостатски радијаторски вентил за челични цевки ½ аголен Caleffi

Аголен термостатски вентил со можност за вградување на термостатска или електротермичка глава.
Хромиран
За челични цевки
pmax работен : 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100 °C.

Шифра на производ:   401402 Категории: , ,

652ден

Опис

Аголен термостатски вентил со можност за вградување на термостатска или електротермичка глава.
Хромиран
За челични цевки
pmax работен : 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100 °C.