Термовентил 3/4 Месинг Калефи

543
Безбедносен вентил за температура за котли на цврсто гориво. Женски врски
Опис:

Безбедносен вентил за температура,
со двоен безбедносен сензор,
за котли на цврсто гориво.
Тело од месинг. месинг.
Макс. работен притисок: 10 бари.
Температурен опсег: 5–110 °C.
Температура на поставување: 98 °C (0/-4 °C).
Проток на празнење со Δp од 1 bar
и T=110 °C: 3000 l/h.
Должина на капилари: 1300 mm.
Сертифициран според EN 14597.

Шифра на производ:   543503 Категории: ,

4,937ден

Опис

543
Безбедносен вентил за температура за котли на цврсто гориво. Женски врски
Опис:

Безбедносен вентил за температура,
со двоен безбедносен сензор,
за котли на цврсто гориво.
Тело од месинг. месинг.
Макс. работен притисок: 10 бари.
Температурен опсег: 5–110 °C.
Температура на поставување: 98 °C (0/-4 °C).
Проток на празнење со Δp од 1 bar
и T=110 °C: 3000 l/h.
Должина на капилари: 1300 mm.
Сертифициран според EN 14597.