TESY Бафер без изменувач V 500 75 F42 P4

Волумен: 497 L

Нето тежина: 121 кг

Изолација (цврста PU): 50 mm

Загуби на топлина ΔT 45: 95 W

Енергетска класа: Б
Бафери резервоари со низок притисок (3 бари) наменети за складирање и дистрибуција на енергија од дури 4 различни извори на топлина
Опција за инсталирање до 4 термички сензори
Исклучително ефикасна PU изолација

Карактеристики
Волумен 497 Л
Нето тежина 121 кг
Изолација (цврста PU) 50 mm
Топлински загуби ΔT 45 95 W
Енергетска класа Б
Максимална работна температура 95 °C
Номинален притисок на резервоарот за вода 3 бари
Дијаметар 750 mm
Број на приклучоци 4
Број на излези 5
Минимална висина на просторот 1823 mm

Шифра на производ:   300636 Категории: ,

37,616ден

Опис

Волумен: 497 L

Нето тежина: 121 кг

Изолација (цврста PU): 50 mm

Загуби на топлина ΔT 45: 95 W

Енергетска класа: Б
Бафери резервоари со низок притисок (3 бари) наменети за складирање и дистрибуција на енергија од дури 4 различни извори на топлина
Опција за инсталирање до 4 термички сензори
Исклучително ефикасна PU изолација

Карактеристики
Волумен 497 Л
Нето тежина 121 кг
Изолација (цврста PU) 50 mm
Топлински загуби ΔT 45 95 W
Енергетска класа Б
Максимална работна температура 95 °C
Номинален притисок на резервоарот за вода 3 бари
Дијаметар 750 mm
Број на приклучоци 4
Број на излези 5
Минимална висина на просторот 1823 mm