TESY Бафер без изменувач V 200 60 F40 P4

Волумен: 202 L

Нето тежина: 40 кг

Изолација (цврста PU): 50 mm

Загуби на топлина ΔT 45: 59 W

Енергетска класа: Б
Бафери резервоари со низок притисок (3 бари) наменети за складирање и дистрибуција на енергија од дури 4 различни извори на топлина
Опција за инсталирање до 4 термички сензори
Исклучително ефикасна PU изолација

Карактеристики
Волумен 202 Л
Нето тежина 40 кг
Изолација (цврста PU) 50 mm
Загуби на топлина ΔT 45 59 W
Енергетска класа Б
Максимална работна температура 95 °C
Номинален притисок на резервоарот за вода 3 бари
Дијаметар 600 mm
Број на приклучоци 4
Број на излези 5
Минимална висина на просторот 1345 mm

Шифра на производ:   300632 Категории: ,

24,491ден

Опис

Волумен: 202 L

Нето тежина: 40 кг

Изолација (цврста PU): 50 mm

Загуби на топлина ΔT 45: 59 W

Енергетска класа: Б
Бафери резервоари со низок притисок (3 бари) наменети за складирање и дистрибуција на енергија од дури 4 различни извори на топлина
Опција за инсталирање до 4 термички сензори
Исклучително ефикасна PU изолација

Карактеристики
Волумен 202 Л
Нето тежина 40 кг
Изолација (цврста PU) 50 mm
Загуби на топлина ΔT 45 59 W
Енергетска класа Б
Максимална работна температура 95 °C
Номинален притисок на резервоарот за вода 3 бари
Дијаметар 600 mm
Број на приклучоци 4
Број на излези 5
Минимална висина на просторот 1345 mm