TESY Бафер без изменувач VB 80 47 A02 P2

Бафер резервоарот VB80 на TESY е дизајниран за употреба со инсталации на топлински пумпи и има капацитет од 80 литри. Наменет е да се монтира вертикално, виснат на ѕид, а материјалот од кој е направен не е емајлиран.

Номиналниот притисок на овој бафер резервоар е 6 бари, што значи дека може да издржи притисок до 6 бари без деформација или оштетување.

Тип на изолација INSUTECH со висока густина – 32 mm
Капацитет (л) 80
Максимален работен притисок (бар) 6
Висина (мм) 840
Дијаметар (мм) 470

Шифра на производ:   306082 Категории: ,

16,259ден

Опис

Бафер резервоарот VB80 на TESY е дизајниран за употреба со инсталации на топлински пумпи и има капацитет од 80 литри. Наменет е да се монтира вертикално, виснат на ѕид, а материјалот од кој е направен не е емајлиран.

Номиналниот притисок на овој бафер резервоар е 6 бари, што значи дека може да издржи притисок до 6 бари без деформација или оштетување.

Тип на изолација INSUTECH со висока густина – 32 mm
Капацитет (л) 80
Максимален работен притисок (бар) 6
Висина (мм) 840
Дијаметар (мм) 470