Трака полипропилен 2cm X 50m

traka-polipropilen-2cm-x-50m

Трака за прицврстување со зацврстени челични клинци тип „COLLAR“ е ролна од полипропилен  од 2cm X 50m .

811ден

Опис

traka-polipropilen-2cm-x-50m

Трака за прицврстување со зацврстени челични клинци тип „COLLAR“ е ролна од полипропилен  од 2cm X 50m .