Трокрак вентил 823 TermoVar F1 55 C kvs

LK 823 ThermoVar®

Ја зголемува ефикасноста на системот
Спречува кондензација
Обезбедува оптимална температурна стратификација во резервоарот за складирање

LK 823 ThermoVar® е 3-насочен термички вентил за полнење за инсталации на цврсто гориво/резервоар за складирање. Вентилот е наменет да обезбеди оптимална температурна стратификација во резервоарот и висока повратна температура…

Шифра на производ:   35143T Категории: , ,

6,896ден

Опис

LK 823 ThermoVar®

Ја зголемува ефикасноста на системот
Спречува кондензација
Обезбедува оптимална температурна стратификација во резервоарот за складирање

LK 823 ThermoVar® е 3-насочен термички вентил за полнење за инсталации на цврсто гориво/резервоар за складирање. Вентилот е наменет да обезбеди оптимална температурна стратификација во резервоарот и висока повратна температура…