Купи!

Упс за циркулациона пумпа MIK 200

UPS за циркулациона пумпа MIK 200

Инвертерот е наменет за континуирано напојување на пумпи на мали системи за греење на цврсти горива, телефонски централи и полначи за мобилни телефони. Не се користи за котли на гас и пелети бидејќи уредот нема доволно моќност да ги поддржи и пумпата и пламеникот за котли на пелети. Покрај пумпата, дозволено е напојување на еден помал потрошувач со моќност до 15W, најчесто LED сијалица. За да може пумпата да се напојува што подолго, потребно е да ја ставите во најниска брзина кога ќе се исклучи струјата. Овој модел не содржи батерија.

Модел: МИК 200

Номинална моќност: 200 VA

Континуирано оптоварување: 120 W

Конверзија: Интерактивна линија

Излезен синусен облик: Изменет

Автономија: Зависи од капацитетот на батеријата

Батерија: Нема – стои надвор

Излезен приклучок: 3 x Shuko

Шифра на производ:   35087 Категории: , , ,

Original price was: 6,499ден.Current price is: 5,999ден.

Опис

UPS за циркулациона пумпа MIK 200

Инвертерот е наменет за континуирано напојување на пумпи на мали системи за греење на цврсти горива, телефонски централи и полначи за мобилни телефони. Не се користи за котли на гас и пелети бидејќи уредот нема доволно моќност да ги поддржи и пумпата и пламеникот за котли на пелети. Покрај пумпата, дозволено е напојување на еден помал потрошувач со моќност до 15W, најчесто LED сијалица. За да може пумпата да се напојува што подолго, потребно е да ја ставите во најниска брзина кога ќе се исклучи струјата. Овој модел не содржи батерија.

Модел: МИК 200

Номинална моќност: 200 VA

Континуирано оптоварување: 120 W

Конверзија: Интерактивна линија

Излезен синусен облик: Изменет

Автономија: Зависи од капацитетот на батеријата

Батерија: Нема – стои надвор

Излезен приклучок: 3 x Shuko

упатсво

Download