Уронски вентил регистер ек 1/2 – 3/4 Herz

Ставка: Вентил за сушење

Модел: VUA-40

Поврзување на грејниот елемент од долната страна: ДА

Цевка за потопување: I = 150 mm

Дијаметар на цевката: 11 mm

1,670ден

Опис

Ставка: Вентил за сушење

Модел: VUA-40

Поврзување на грејниот елемент од долната страна: ДА

Цевка за потопување: I = 150 mm

Дијаметар на цевката: 11 mm