Вентил против замрзнување Калефи 5/4

Вентил против замрзнување. Тело од месинг
Опис:

Вентил против замрзнување. Тело од месинг.
Макс. работен притисок: 10 бари.
Работен температурен опсег: 0÷65°C.
Работен температурен опсег: -30÷60°C.
Температура на отворање: 3°C.
Температура на затворање: 4°C.
ВО ТЕК НА ПАТЕНТ.

Шифра на производ:   108701 Категории: ,

5,597ден

Опис

Вентил против замрзнување. Тело од месинг
Опис:

Вентил против замрзнување. Тело од месинг.
Макс. работен притисок: 10 бари.
Работен температурен опсег: 0÷65°C.
Работен температурен опсег: -30÷60°C.
Температура на отворање: 3°C.
Температура на затворање: 4°C.
ВО ТЕК НА ПАТЕНТ.