Вентил за машина за перење 1/2-3/4

Опис

Метална рачка.
Достапна големина: 1/2”x3/4”.
Машки/машки навој.
Тело од месинг обложен со никел.
Минимални и максимални работни температури: 0°C, 110°C во отсуство на пареа.
ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).

Шифра на производ:   3920012 Категории: , , ,

292ден

Опис

Опис

Метална рачка.
Достапна големина: 1/2”x3/4”.
Машки/машки навој.
Тело од месинг обложен со никел.
Минимални и максимални работни температури: 0°C, 110°C во отсуство на пареа.
ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).