Вградливо казанче Prevista Dry-WC Виега 1120-490

vgradlivo-kaznce-prevista-dry-1120-490-viega

Вградливо казанче Prevista Dry-WC Viega

варијанта за изградба на објект

1120×490 мм

не е погоден за следните компоненти или намени: Prevista Dry Plus

челик, ПЕ

-компатибилен со сите типки  Prevista,  два волумена за плакнење

 

Опрема

Електростатски лакирана рамка (30×30), скриено казанче  3H, сет за поврзување за тоалет, материјал за прицврстување, приклучок за вода R½ одзади, колена за поврзување за тоалет DN90 (прилагодлива длабочина) изработена од полипропилен, редукција DN90 / 100 од полипропилен

 

Технички податоци

фабрички поставена мала количина на вода за плакнење околу 3 l

можно поставување на мала количина за плакнење околу 2 – 4 l

фабрички поставена поголема количина на вода за плакнење околу 6 l

можно поставување за поголема количина на плакнење околу 3,5 – 7,5 l

оптоварување макс. 400 кг

испакнување макс. 700 мм

 

Шифра на производ:   771973 Категории: ,

8,243ден

Опис

vgradlivo-kaznce-prevista-dry-1120-490-viega

Вградливо казанче Prevista Dry-WC Viega

варијанта за изградба на објект

1120×490 мм

не е погоден за следните компоненти или намени: Prevista Dry Plus

челик, ПЕ

-компатибилен со сите типки  Prevista,  два волумена за плакнење

 

Опрема

Електростатски лакирана рамка (30×30), скриено казанче  3H, сет за поврзување за тоалет, материјал за прицврстување, приклучок за вода R½ одзади, колена за поврзување за тоалет DN90 (прилагодлива длабочина) изработена од полипропилен, редукција DN90 / 100 од полипропилен

 

Технички податоци

фабрички поставена мала количина на вода за плакнење околу 3 l

можно поставување на мала количина за плакнење околу 2 – 4 l

фабрички поставена поголема количина на вода за плакнење околу 6 l

можно поставување за поголема количина на плакнење околу 3,5 – 7,5 l

оптоварување макс. 400 кг

испакнување макс. 700 мм

 

Упатство за инсталација

Download