Сигурносен вентил за бојлер 1/2 10 bar

Опис

Тело од месинг обложен со никел.
Проверете го и проветрете го пружинскиот вентил од нерѓосувачки челик.

Максимална работна температура: 120°C.
Притисок на отворање: 8,5 бари.
ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).

240ден

Опис

Опис

Тело од месинг обложен со никел.
Проверете го и проветрете го пружинскиот вентил од нерѓосувачки челик.

Максимална работна температура: 120°C.
Притисок на отворање: 8,5 бари.
ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).