Испорака на производите

Испораката е бесплатна низ цела Македонија за вкупна сума на нарачка што надминува 3000,00 денари.За нарачки под 3000,денари доставата се наплаќа и чини 150,00 денари. Во случај некој од нарачаните производи во моментот да го нема на залиха, купувачот ќе биде исконтактиран преку е-пошта или телефонски на наведениот број.
Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок до 7 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.    

Пратките се доставуваат до првата врата, (дворна врата од куќа, влезна врата од зграда) и важи за сите производи. Во недела и празници испорака не се извршува.