За нас

Тодо Систем Дооел е нова компанија која нуди комплет опрема за греење,водовод и климатизација.Тука сме да ги задоволиме потребите на клиентите кога станува збор за трговија на големо и мало ,како и изведба на опрема за централно греење, водовод и климатизација . 

Нашата цел не е само да ви продадеме опрема за греење или водовод, нашата цел е да Ви ги обезбедиме сите информации за најдобро искористување на вложените средства.Соработуваме со реномирани странски производители и секогаш нудиме квалитет пред сѐ.Нашето мото е дека само задоволен клиент е наша најдобра реклама.

Во Тодо Систем ќе добиете професионална услуга и совет од нашиот тим на млад и обучен персонал кои се труди да ги задоволи потребите на клиентите кога станува збор за системите за греење,водовод и климатизација . Ние се стремиме да ги следиме информациите на пазарот и да бидеме во постојан тренд со сите креативни и ефикасни новитети кои се појавуват на странските пазари.