Контакт информации

Локација

ул. Бул.3-та Македонска Бригада бр.66 А Скопје Македонија

Сврзете се со нас

Телефон: 076 224 228

                   02 530 0798

Е-маил: info@todo.mk

Работно време

Понеделник-Петок: 08:00 – 18:00
Сабота: 08:00 – 15:00

Следете не