Купи!

Алуминиумски радијатор за купатило 500-860 Fondital

Материјал – Алуминиум
3 меѓународни патенти
Секој радијатор се тестира на 24 бар
Високи перформанси, ниска потрошувачка
100 % изработен во Италија
Непроменлив со текот на времето
12 години фабричка гаранција
Работен притисок до 16 бар

Original price was: 8,700ден.Current price is: 7,966ден.

Опис

Материјал – Алуминиум
3 меѓународни патенти
Секој радијатор се тестира на 24 бар
Високи перформанси, ниска потрошувачка
100 % изработен во Италија
Непроменлив со текот на времето
12 години фабричка гаранција
Работен притисок до 16 бар