Купи!

Бојлер за кујна нискомонтажен 10L 1500w

 

 • TESY BILIGHT COMPACT  ниска монтажа
 • Бојлер за кујна емајлиран
 • Нето волумен (литри): 10
 • Енергија на грејачот (W): 1500
 • Време на греење од 15ºC до 60ºC: 20мин
 • Висина x Ширина x Длабочина (см): 41 x 37 x 25
 • Максимален притисок (MPa): 0,8
 • Инсталација: под   мијалникот

Original price was: 5,426ден.Current price is: 4,720ден.

Опис

 

 • TESY BILIGHT COMPACT  ниска монтажа
 • Бојлер за кујна емајлиран
 • Нето волумен (литри): 10
 • Енергија на грејачот (W): 1500
 • Време на греење од 15ºC до 60ºC: 20мин
 • Висина x Ширина x Длабочина (см): 41 x 37 x 25
 • Максимален притисок (MPa): 0,8
 • Инсталација: под   мијалникот

Бојлер за кујна нискомонтажен 10 литри

Download