Дневно-неделен програмабилен термостат Freetime Evo

dneven-nedelen-programabilen-termostat
Неделен или дневен распоред, врз основа на изборот на корисникот
Напојува со батерија
Лесен за користење
Режим на работа со греење и ладење
Произведено во Италија

 

3,200ден

Опис

dneven-nedelen-programabilen-termostat
Неделен или дневен распоред, врз основа на изборот на корисникот
Напојува со батерија
Лесен за користење
Режим на работа со греење и ладење
Произведено во Италија