Метални кутија за разделници 450 х 450 100-150 mm

Метални кутија за разделници 450 х 450 – 100-150 mm

комплет со држачи

Шифра на производ:   3123T Категории: , ,

1,445ден

Опис

Метални кутија за разделници 450 х 450 – 100-150 mm

комплет со држачи