Панелен радијатор со вентил тип 22-600-2000

Тип: 22

Висина (мм): 600

Ширина (мм): 2000

Watt 90/70:  4370

Боја: Бела – RAL 9010

Лесно расклопување на горната решетка: ДА

Радијатори со вентили: врската за снабдување и одвод на грејната вода е направена долу на десната или левата страна на радијаторот
Радијаторите со вентили имаат фабрички инсталиран вентил од страна за инсталирање на термостатска глава
Економичните радијатори со иновативна технологија овозможуваат поефикасно, економично и значително побрзо загревање на просторијата
Достапно во различни длабочини или Типови на радијатори: Тип 11, Тип 21, Тип 22 и Тип 33
Радијаторот на панелот има ребрест профил или класичен ребрест изглед
Достапен во висини: 300, 400, 500, 600, 700 и 900 mm
Достапен во должини: 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, 2000, 2300, 2600 и 3000 mm
Економични радијатори изработени од најквалитетен европски лим
Радијаторите се опремени со горна решетка и странични летви
Во цената се вклучени: држачи за монтажа на ѕид, приклучок и славина за воздух

Достапен во бела боја, RAL 9016
Одличен сооднос цена-квалитет

9,438ден

Опис

Тип: 22

Висина (мм): 600

Ширина (мм): 2000

Watt 90/70:  4370

Боја: Бела – RAL 9010

Лесно расклопување на горната решетка: ДА

Радијатори со вентили: врската за снабдување и одвод на грејната вода е направена долу на десната или левата страна на радијаторот
Радијаторите со вентили имаат фабрички инсталиран вентил од страна за инсталирање на термостатска глава
Економичните радијатори со иновативна технологија овозможуваат поефикасно, економично и значително побрзо загревање на просторијата
Достапно во различни длабочини или Типови на радијатори: Тип 11, Тип 21, Тип 22 и Тип 33
Радијаторот на панелот има ребрест профил или класичен ребрест изглед
Достапен во висини: 300, 400, 500, 600, 700 и 900 mm
Достапен во должини: 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, 2000, 2300, 2600 и 3000 mm
Економични радијатори изработени од најквалитетен европски лим
Радијаторите се опремени со горна решетка и странични летви
Во цената се вклучени: држачи за монтажа на ѕид, приклучок и славина за воздух

Достапен во бела боја, RAL 9016
Одличен сооднос цена-квалитет