Шелна со гума М8/М10 1″ 35 мм

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 1″
ММ 31-38

Шифра на производ:   110035 Категории: ,

56ден

Опис

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 1″
ММ 31-38