Авт.вен.за воздух 3/8 ек компакт Итап

Опис

Тело од месинг обложен со никел.
Плви во полиетиленска смола.
Максимална работна температура: 110°C.
Максимален притисок на празнење: 6 бари.
ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).

Шифра на производ:   3640038R Категории: ,

310ден

100 на залиха

Опис

Опис

Тело од месинг обложен со никел.
Плви во полиетиленска смола.
Максимална работна температура: 110°C.
Максимален притисок на празнење: 6 бари.
ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).