Циркулациони пумпа Wilo RS 30/4

Циркулациони пумпи со воден ротор со навојна врска од 1”и 5/4”(25/4 и 30/4).
Се користи во топловодно греење на сите системи, индустриски циркулациони постројки, системи за ладна вода и постројки за климатизација.

3 брзини
Дозволена температура од -10 до +110 °С
Приклучок на мрежа 1~230 V, 50Hz
Максимален работен притисок 10бари
Производ на Wilo Германија
* холендрите се вклучени во цената
* Гаранција 24 месеци

Шифра на производ:   4033765 Категории: , , ,

6,750ден

Опис

Циркулациони пумпи со воден ротор со навојна врска од 1”и 5/4”(25/4 и 30/4).
Се користи во топловодно греење на сите системи, индустриски циркулациони постројки, системи за ладна вода и постројки за климатизација.

3 брзини
Дозволена температура од -10 до +110 °С
Приклучок на мрежа 1~230 V, 50Hz
Максимален работен притисок 10бари
Производ на Wilo Германија
* холендрите се вклучени во цената
* Гаранција 24 месеци