Електричен грејач за регистар црн 600 watt

Електричен грејач за регистар црн 600 watt

термостат на собна температура и тајмер дневен.

Должина на кабел 130cm

4,435ден

Опис

Електричен грејач за регистар црн 600 watt

термостат на собна температура и тајмер дневен.

Должина на кабел 130cm