Купи!

Котел Биомегал Компакт 25Kw пелет

Димензии : 1115 x 560 x 750

Резервар за гориво : 40кг

Резервар за вода : 55л

Излез за издувен гас : 80мм

Тип на гориво : Пелет

Процент на искористена енергија : 92%

Потрошувачка : 1кг -5.5кг

Компакт вградено во котелот – Пумпа, посуда, сигурносен и автоматски вентил за воздух.

 

Шифра на производ:   32620 Категории: ,

Original price was: 97,576ден.Current price is: 92,697ден.

Опис

Димензии : 1115 x 560 x 750

Резервар за гориво : 40кг

Резервар за вода : 55л

Излез за издувен гас : 80мм

Тип на гориво : Пелет

Процент на искористена енергија : 92%

Потрошувачка : 1кг -5.5кг

Компакт вградено во котелот – Пумпа, посуда, сигурносен и автоматски вентил за воздух.