Метални кутија за разделници 450 х 500 – 100-150 mm

Метални кутија за разделници 450 х 500 – 100-150 mm

комплет со држачи

Шифра на производ:   45X50T Категории: , , ,

1,647ден

Опис

Метални кутија за разделници 450 х 500 – 100-150 mm

комплет со држачи