Модуларен спој 5/4 рамен со дихтунг

Модуларен спој 5/4 рамен со дихтунг

Шифра на производ:   RT4-M-F11/4 Категории: , , ,

509ден

Опис

Модуларен спој 5/4 рамен со дихтунг