Потопна пумпа Wilo extract first 303 EM/A

Потопна пумпа Wilo extract first  303 EM/A 0,75 kw

Потопна повеќестепена пумпа за чиста вода со вграден
систем за контрола на работата на пумпата, заштита од
работа на суво и заштита од блокирање
Пумпата реагира на промената на нивото на вода
и автоматски се вклучува/исклучува.

потопена инсталација

📁 Линк кон производот

Шифра на производ:   6093855 Категории: ,

23,930ден

Опис

Потопна пумпа Wilo extract first  303 EM/A 0,75 kw

Потопна повеќестепена пумпа за чиста вода со вграден
систем за контрола на работата на пумпата, заштита од
работа на суво и заштита од блокирање
Пумпата реагира на промената на нивото на вода
и автоматски се вклучува/исклучува.

потопена инсталација

📁 Линк кон производот