Редуцир вентил за намалување притисок, со приклучок за манометар (1/2”) Caleffi

Со можност за замена на филтер и влошка.
Месингано тело
Хромирано
pmax влезен: 16 bar.
p излезен: 1–6 bar.
Tmax работен: 40 °C.
Со приклучок за манометар од 1/4” ж.

Шифра на производ:   533441 Категории: , ,

1,760ден

Опис

Со можност за замена на филтер и влошка.
Месингано тело
Хромирано
pmax влезен: 16 bar.
p излезен: 1–6 bar.
Tmax работен: 40 °C.
Со приклучок за манометар од 1/4” ж.