Шелна со гума М8/М10 1 1/4″ 42 мм

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 1 1/4″
ММ 38-45

Шифра на производ:   110042 Категории: ,

61ден

Опис

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 1 1/4″
ММ 38-45