Шелна со гума М8/М10 3/4″ 28 мм

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 3/4″
ММ 25-30

Шифра на производ:   110028 Категории: ,

37ден

Опис

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 3/4″
ММ 25-30