Сигурносен вентил за бојлер со неповратен вентил 1/2 7 bar Калефи

sigurnosen-ventil-za-bojler-1/2

Шифра на производ:   526142 Категории: ,

2,502ден

Опис

sigurnosen-ventil-za-bojler-1/2